SENEGAL ORIENTAL I NORD

Ruta completa per Senegal en la que descobrirem les zones més ètniques del sud i la part muntanyosa del país. Des d´aquí remuntarem cap el Nord on ens trobarem amb les pistes sorrenques del Ferlo envoltades per Baobabs. Acabant amb la mítica etapa per la platja de Saint Louis al Llac Rosa final de l´antic París - Dakar. Durada del viatge 10 dies (7dies en vehicle )

02

SENEGAL ORIENTAL I NORD

Dia 1 : Vol a Dakar: Recollida a l´aeroport i trasllat a Saly (40 min). Nit en un bon hotel

 

Dia 2 : Saly – Tambacounda: Després d'esmorzar agafarem un autocar que ens portarà fins a Tambacounda (400 km). Un cop arribem ens retrobarem amb els vehicles i ens prepararem per començar la ruta a l´endemà. Nit en un bon hotel.

 

Dia 3 : Tambacunda – Kedougou. Etapa de 325 km. Etapa llarga però ràpida. És la tipica pista de terra vermella, utilitzada per l'antic Dakar, en la que cal anar en compte amb les esquerdes i poblats amb els que ens anirem creuant. Nit en un bon hotel.

 

Dia 4 : Kedougou – Iwol –  Kedougou. Etapa curta en quilòmetres però molt interessant. Pista vermella fins arribar a una pujada trialera que ens portarà a un primitiu poblat Bedick on tan sols si pot arribar a peu o a traves de la trialera. Visitarem aquest meravellós poblat. Tornada a l'hotel. A la tarde podrem descansar o sortir a passejar pels pintorescs carrers de Kedougou. Nit al mateix hotel.

 

Dia 5  Kedougou -  Dindefelo – Kedougou. Etapa de 140 km. Començarem fent 20 km per la pista vermella i de seguida la deixarem per començar a circular per petits camins propers a la muntanya fins arribar al poblat de Dindefelo. Després d'un passeig de 20 min arribarem a una cascada on podrem fer un bany refrescant. Dinar i tornada a Kedougou per camins petits. Nit al mateix hotel.

 

Dia 6  Kedougou - Tambacounda: Etapa de 325 km . Aquesta etapa circula per les rodalies del parc del Niokolo koba. El primer tram circula prop del riu Gambia amb possibilitats de veure hipopòtams. Després haurem de fer 100 km d’asfalt (inevitables per la prohibició de circular pel parc) per travessar el parc on, si tenim sort, podrem veure monos, facocheros… Per acabar tornarem a un tram de pista vermella que ens tornarà a Tambacounda. Nit en un hotel.

 

Dia 7  Tambacunda – Bivouac : Etapa de 250 km. Trobarem les pistes del sahel, pistes i poblats realment poc transitats, només per carros. Les pistes comencen a transformar-se en més sorrenques i anirem trobant-nos amb poblats semi nòmades i baobabs. Nit en un bivouac muntat per la organització en un bosc de baobabs.

 

Dia 8  Bivouac – Langue de Barbarie. Etapa de 260 km. Etapa plenament de Ferlo en la que gaudirem de la navegació i el pilotatge per pistes sorrenques i divertides entre acàcies i baobabs. Arribada a la Langue de Barbarie, a la desembocadura del ríu Senegal. Nit en un bon hotel a peus del ríu i amb vistes al mar.

 

Dia 9  Langue de Barbarie – Llac Rosa – Saly. Etapa de 130 km . Aprofitant l'hora de la marea baixa, circularem 120 km per la platja fins al Llac Rosa, mític final de l'antic Dakar i ara de l'Àfrica Race. Aquí posarem punt i final a la nostre ruta. Deixarem els vehicles i un transfer ens durà a Saly . Nit en  un bon hotel.

 

Dia 10  Saly - Aeroport. Últim dia que podem dedicar a descansar, fer les últimes compres o senzillament passejar. A la tarde trasllat a  l'aeroport i vol.

PREUS (per persona)

 

en moto (de lloguer) = 3090 €

en quad (de lloguer) = 3360 €

en 4x4 (de lloguer) = 2860 € (2 pers. / vehicle)

en buguie o vehicle propi = (consultar)                                  

 

 

Inclou:

 • Lloguer de 7 dies del vehicle

 • Gasolina

 • Transfer aeroport – Saly i Saly - aeroport

 • Transfers Saly – Tambacounda – Saly (autocar)

 • 9 nits en allotjaments a mitja pensió

 • 8 dinars en ruta

 • Assistència mecànica en ruta

 • Vehicle d´assistència en pista

 • Transport dels equipatges als hotels.

 • Assegurança de viatge

 

No inclou:

 • Avió

 • Begudes

 • Sopar últim dia

IMG_0050.JPG
DSC01704.JPG
DSC01724.JPG

Vols saber més? Contacte amb nosaltres i t'informarem amb més detall.