SENEGAL ORIENTAL I GUINEA CONAKRY

Comencem la nostre ruta al sud de Senegal, la zona més ètnica del país, des d´on pujarem a les muntanyes del Fouta Jalon a Guinea. País verge tant pel poc turisme com per la impressionant  natura ( grans cascades, pistes endureres, muntanyes i rius ...) Es tracte d´un viatge per a iniciats ja que la zona de Guinea no te gaires comoditats. Durada del viatge 10 dies (7 dies en vehicle)

Dia 1 : Vol a Dakar. Recollida a l´aeroport i trasllat a Saly (40 min.) Nit en un bon hotel

 

Dia 2: Saly – Tambacounda. Haurem de recorrer una distancia de  400 km en un autocar o avió fins a Tambacounda, on trobarem els vehicles. Nit en un bon hotel.

 

Dia 3 : Tambacounda – Kedougou. Etapa de 300 km. Es tracte d’una etapa llarga però molt ràpida de terra vermella que exceptuant uns 90 km està en perfectes condicions. Arribada a un bon hotel.

 

Dia 4 : Kedougou – Iwol – Dindefelo. Etapa curta pel que fa a km però no en  intensitat. Sortirem per una clàssica pista vermella i farem 20 km. Aquí la deixarem i començarem una trialera que ens durà a Iwol, un primitiu plobat Bedick. Visitarem aquest poblat únic. Després tornarem per la trialera fins agafar un camí pedregós que ens durà a Dindefelo (prop de la frontera amb guinea).  Visitarem la cascada i dinarem.  A la tarde tornarem a fer nit al mateix hotel de Kedougou

 

Dia 5 : Kedougou – Mali (Guinea). Etapa d’uns 130 km. Després de recorrer els 30 km de pista fins a Dindefelo  es convertirà en un camí  força endurero i envoltat de vegetació. A 20 Km de Dindefelo haurem de passar els sempre curiosos tràmits de la frontera. Durant el trajecte es pot veure alguna cascada.  Arribada al petit poble de muntanya de Mali. Nit en un bivouac muntat per l’organització a sobre mateix de la Dame de Mali, una espectacular formació rocosa.

 

Dia 6 : Mali (Guinea) – Labe (Guinea). Etapa de 250 km. Sortirem de Mali per una pista de muntanya amb unes grans vistes i sempre envoltats de vegetació que ens durà a la capital del Fouta Djalon (Labe). Des d’aquí agafarem camins més petits per arribar a la cascada de Shut de Saala. Tornada a Labé. Nit en un hotel molt sencill .

 

Dia 7 : Labe (Guinea) – Mali (Guinea). Etapa de 210 km Deixarem Labe i de seguida els camins es tornen petits i revirats. Els camins estan envoltats de bosc per tot arreu. Els ultims trams s’enfilan fins tornar a la població de Mali on trobarem el bivouc on farem nit.

 

Dia 8: Mali (Guinea) – Kedougou. Etapa de 140 km Posarem rumb a Senegal per petits camins que ,després de passar la zona d´aduanes, es transforma en un camí endurero fins arribar a 5 km de Kedougou.

Nit en un bon hotel.

 

Dia 9 : Kedougou – Tambacounda. Etapa 300 km. Sortirem per petits camins prop del riu Gambia( possibilitat de veure hipopòtams)  Després de travessar el parc del Niokolo Koba per asfalt (està prohibit circular-hi amb moto, quad o buguie) continuarem per camins petits borejant el parc. Tram final de pista ràpida fins a Tambacounda. Aquí deixarem els vehicles i posarem punt i final a la nostre ruta. Nit en un bon hotel.

 

Dia 10 : Tambacounda – Saly. Pel matí agafarem l’autocar o l´avió que ens portarà de tornada  a Saly.

Sopar, fi de festa i trasllat a l’aeroport.

PREUS (per persona)

 

en moto (de lloguer) = 3190 €

en buguie o vehicle propi =  (consultar)                            

Inclou:

 • Lloguer de 7 dies del vehicle

 • Gasolina

 • Transfer aeroport – Saly i Saly - aeroport

 • Transfers Saly – Tambacounda – Saly (autocar)

 • 9 nits en allotjaments a mitja pensió

 • 9 dinars en ruta

 • Visat de Guinea

 • Assistència mecànica en ruta

 • Vehicle d´assistència en pista

 • Transport dels equipatges als hotels.

 • Assegurança de viatge

 

No inclou:

 • Avió

 • Begudes

 • Sopar últim dia

MARROC I SENEGAL 2008 031.jpg

Vols saber més? Contacte amb nosaltres i t'informarem amb més detall.