ASSISTÈNCIA

Les nostres rutes estan perfectament marcades amb GPS per tal de poder gaudir de la navegació amb tota llibertat i permetre a cada pilot portar el ritme que li sigui més còmode en cada moment però sense possibilitat de pèrdua i seguits en tot moment pel nostre cotxe d´assistència.

 

Cada matí farem un petit breafing del dia per tal de conèixer punts importants de la ruta i els punts de reagrupament. Aquests reagrupaments seran tant per control com per repostatge dels vehicles , dinars o simplement gaudir d´un petit descans amb una beguda freda.

 

El nostre cotxe d´assistència sempre vindrà darrere, exactament per la mateixa ruta que els altres vehicles, fent la funció de cotxe escombra.

Està equipat com a cotxe taller amb tot tipus d´eines, motosoldadora i un dipòsit de benzina de 400 litros per poder abastir als vehicles en ruta.

En cas d´avaria s´intentarà reparar en el moment però si fos greu el cotxe d´assistència està preparat per portar el vehicle fins el següent hotel ( sempre seguint la ruta prevista ) on el nostre equip farà el possible per arreglar-ho i , si no fos possible, aconseguir un segon vehicle per poder continuar el viatge. 

 

També està equipat com a cotxe cuina per tal de poder preparar els dinars en qualsevol punt de la ruta. A més a més disposa d´una gran nevera per poder gaudir de beguda  freda durant tot el recorregut.

Captura de pantalla 2020-01-16 a las 17.
DSC04044.JPG